Reseptit
Katkarapu-juustopasta

Katkarapu-juustopasta
Katkarapu-juustopasta saa väriä ja makua tuoreesta tillistä.
Ainekset
- 1
- sipuli
- öljyä
- 400 g
- tomaattimurskaa
- 1
- kalaliemikuutio tai fondia
- 1/4 tl
- mustapippuria
- 3
- valkosipulinkynttä
- 300 g
- katkarapuja
- nippu
- tuoretta tilliä
- 100 g
- sinihomejuustoa
Valmistusohjeet
- Hienonna sipuli ja paista se öljyssä kuultavaksi. Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kokoon n. 10 min.
- Lisää katkaravut, hienonnettu tilli sekä hienonnettu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa pastan kanssa.
Kommentit
Näytä lisää