Katkarapu-juustopasta

Katkarapu-juustopasta saa väriä ja makua tuoreesta tillistä.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • öljyä

  • 400 g

    tomaattimurskaa

  • 1

    kalaliemikuutio tai fondia

  • 1/4 tl

    mustapippuria

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 300 g

    katkarapuja

  • nippu

    tuoretta tilliä

  • 100 g

    sinihomejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja paista se öljyssä kuultavaksi. Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kokoon n. 10 min.

  2. Lisää katkaravut, hienonnettu tilli sekä hienonnettu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa pastan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit