Marinoidut mansikat ja mascarponea - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marinoidut mansikat ja mascarponea

Marinoidut tuoreet mansikat mascarponejuuston kera on makoisa kesäherkku.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 500 g

    mansikoita

  • 0,5 dl

    Sambuca-likööriä

  • mustapippuria myllystä

  • 1 rkl

    ohueksi silputtua tuoretta minttua

  • Vaahdotettu juusto:

  • 250 g

    mascarponejuustoa

  • 1 dl

    kermaa

  • puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus

  • ripaus sokeria

Valmistusohjeet

  1. Poista mansikoista kannat ja leikkaa mansikat neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa. Anna marinoitua kylmässä tunnin verran.

  2. Sekoita kaikki vaahdotetun juuston ainekset tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto korkeaksi renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit