Marinoidut mansikat ja mascarponea

Marinoidut tuoreet mansikat mascarponejuuston kera on makoisa kesäherkku.

Ainekset

500 g
mansikoita
0,5 dl
Sambuca-likööriä
mustapippuria myllystä
1 rkl
ohueksi silputtua tuoretta minttua
Vaahdotettu juusto:
250 g
mascarponejuustoa
1 dl
kermaa
puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus
ripaus sokeria

Valmistusohjeet

  1. Poista mansikoista kannat ja leikkaa mansikat neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa. Anna marinoitua kylmässä tunnin verran.
  2. Sekoita kaikki vaahdotetun juuston ainekset tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto korkeaksi renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Kommentit

    Näytä lisää