Paistettu ja grillattu kokonainen entrecôte

Entrecôte jätetään sisältä punertavaksi.

Ainekset

1 kg
entrecôtepala
6-8
valkosipulinkynttä
Dijon-sinappia
mustapippuria myllystä
Maldon-suolaa
paistomittari

Valmistusohjeet

  1. Poista lihan pinnasta kalvot ja ruskista liha joka puolelta. Sivele lihan pinnalle sinappia, hienonnetut valkosipulinkynnet sekä pippuria ja suolaa. Kääri liha folioon ja ja työnnä paistomittari keskelle sivusta, jotta voit välillä kääntää lihaa.
  2. Anna lihan paistua 160 asteessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 50 astetta. Nosta liha uunista ja anna vetäytyä hetki foliossa. Poista folio ja ja grillaa liha miedolla tulella joka puolelta rapeaksi. Näin saat takuuvarman kypsyyden ja pinnalle haluamasi rapeuden.

Kommentit

    Näytä lisää