Peruna-pekoniletut - Reseptit - Ilta-Sanomat

Peruna-pekoniletut

Rapeat peruna-pekoniletut tarjoillaan graavilohen ja uppomunan kera.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • n.200 g

    graavilohta

  • 8

    rosamunda-perunaa

  • n.100 g

    pekonia

  • 1

    kananmuna

  • 1 dl

    kermaa

  • 1 dl

    parmesanraastetta

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 4

    kananmunaa

  • tilliä

Valmistusohjeet

  1. Kuori perunat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna pekoni ja paista pannulla rapeaksi. Sekoita perunat, pekonit, kerma, muna, parmesanraaste ja mausteet keskenään.

  2. Paista miedolla lämmöllä pieniä rapeita lettuja. Tarjoile graavilohiviipaleen, uppomunan ja tillin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit