Nizzalainen salaatti

Nizzalainen salaatti sopii sekä alku- että pääruoaksi.

Ainekset

16 pientä
varhaisperunaa
16
viiriäisen munaa
20
kirsikkatomaattia
1 prk
anjovisfileitä
sidesalaattia (roomansalaattia)
Kastike:
1 rkl
karkeaa Dijon-sinappia
1 dl
oliiviöljyä
0,5 dl
punaviinietikkaa
1
murskattu valkosipulinkynsi
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Keitä viiriäisen munia 2 min. Jäähdytä ja kuori. Viipaloi keitetyt perunat. Kalttaa tomaatit. Revi salaatti ja sekoita kaikki aineet kulhossa.
  2. Sekoita kastikkeen sinappi ja valkosipuli. Sekoita joukkoon öljy ja punaviinietikka. Mausta pippurilla. Lisää puolet kastikkeesta salaatin joukkoon, sekoita ja nosta lautaselle. Pirskottele vielä pintaan kastiketta tai tarjoile loput kastikkeesta erikseen.

Kommentit

    Näytä lisää