Nizzalainen salaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nizzalainen salaatti

Nizzalainen salaatti sopii sekä alku- että pääruoaksi.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 16 pientä

    varhaisperunaa

  • 16

    viiriäisen munaa

  • 20

    kirsikkatomaattia

  • 1 prk

    anjovisfileitä

  • sidesalaattia (roomansalaattia)

  • <b>Kastike:</b>

  • 1 rkl

    karkeaa Dijon-sinappia

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 0,5 dl

    punaviinietikkaa

  • 1

    murskattu valkosipulinkynsi

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Keitä viiriäisen munia 2 min. Jäähdytä ja kuori. Viipaloi keitetyt perunat. Kalttaa tomaatit. Revi salaatti ja sekoita kaikki aineet kulhossa.

  2. Sekoita kastikkeen sinappi ja valkosipuli. Sekoita joukkoon öljy ja punaviinietikka. Mausta pippurilla. Lisää puolet kastikkeesta salaatin joukkoon, sekoita ja nosta lautaselle. Pirskottele vielä pintaan kastiketta tai tarjoile loput kastikkeesta erikseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit