Avokado-katkaraputournedos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Avokado-katkaraputournedos

Valmista alkupalaksi herkullisia katkaravulla täytettyjä avokadoja.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 2

    avokadoa

  • 400 g

    jumbokatkarapuja

  • 1

    sitruunan mehu

  • 3 dl

    smetanaa

  • 1 tl

    Dijon-sinappia

  • 1

    murskattu valkosipulinkynsi

  • runsaasti silputtua tilliä ja ruohosipulia

  • mustapippuria myllystä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa avokadot puoliksi ja pyöritä kivi irti. Kuori avokadot ja pyörittele niitä sitruunan mehussa tummumisen estämiseksi. Sekoita katkaravut, smetana ja mausteet. Nosta avokadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit