Gnocchia ja korvasieniä

Korvasienikastike on tuhdin kermaista.

Ainekset

1 l
korvasieniä
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
vettä
2 dl
kermaa
mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista gnocchit ohjeen mukaan. Huom. uusista perunoista ei synny hyviä gnoccheja.

    Ryöppää korvasienet kahteen, mieluiten kolmeen kertaan. Vaihda vesi välillä ja huuhtele sienet aina hyvin välillä. Valuta ja kuivaa huolellisesti. Valitse muutama kaunein ja pienin sienistä koristeluun.
  2. Hienonna muut sienet ja paista voissa, kunnes neste on haihtunut. Paista myös kokonaiset sienet. Nosta kokonaiset sienet erikseen. Ripottele sienisilpun päälle pannuun vehnäjauhot, sekoita ja lisää vesi. Anna kiehua ja ja saostua. Lisää kerma ja mausta.
  3. Pyörittele gnocchit kastikkeessa ja asettele lautasille. Koristele kokonaisilla sienillä.

Kommentit

    Näytä lisää