Yrteillä gratinoidut silakkafileet

Yrteillä gratinoidut silakkafileet vievät kielen mennessään.

Ainekset

20 g
pinjansiemeniä
0,5 dl
parmesanraastetta
0,5 dl
oliiviöljyä
n.500 g
perattuja silakoita
500 g
uusia perunoita
1 dl
basilikanlehtiä
1 dl
tilliä
1 dl
persiljaa
20 g
voita

Valmistusohjeet

  1. Silppua kaikki yrtit tehosekoittimessa tasaiseksi. Lisää pinjansiemenet, parmesanraaste sekä voi ja anna pyöriä hetki tasaiseksi. Lisää lopuksi öljy ohuena nauhana.
  2. Pursota yrttitahnaa perattujen, päättömien silakoiden tai silakkafileiden sisälle. Grillaa 200-asteisessa uunissa 7-8 minuuttia.
  3. Tarjoile keitettyjen, halkaistujen ja voissa paistettujen uusien perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää