Raparperipiiras - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raparperipiiras

Raparperipiiras valmistuu käden käänteessä.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 150 g

    voita

  • 1 dl

    sokeria

  • 1

    kananmuna

  • 3 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 tl

    leivinjauhetta

  • <b>Täyte:</b>

  • 2 dl

    kermaviiliä

  • 1/2 dl

    sokeria

  • 1

    kananmuna

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • 2-3

    raparperin vartta

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna ja vehnäjauho-leivinjauhoseos. Painele taikina hyvin voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisija noin 20 cm).

  2. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada taikinapohjan päälle. Lisää kuoritut ja pieneksi paloitellut raparperit täytteen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 min.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit