Punasipuli-chilikastike - Reseptit - Ilta-Sanomat

Punasipuli-chilikastike

Punasipuli-chilikastike sopii esimerkiksi paistetun tonnikalan lisukkeeksi.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 4-6

    punasipulia

  • 1 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 kerää

    punasikurisalaattia

  • 1 rkl

    sokeria

  • 1 dl

    basilikanlehtiä

  • 1 dl

    sweet chili -kastiketta

  • 2 dl

    kuivaa valkoviiniä

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sulata pannussa voi ja lisää sokeri joukkoon. Kuullota lohkotut sipulit voissa. Lisää valkoviini ja chilikastike. Anna kiehua hetki.

  2. Lisää lopuksi punasikurit ja suikaloidut basilikanlehdet. Mausta pippurilla ja suolalla. Aseta päälle esim. paistettua tonnikala.

  3. Tonnikalan valmistus: Mausta tonnikala mustapippurilla ja suolalla ja sivele oliiviöljyllä. Pariloi kyljykset nopeasti pannulla ja kypsennä joko 180 asteisessa uunissa tai folioon kietaistuna miedolla lämmöllä grillissä tai parilapannulla n. 10 min. Jätä kala mediumiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit