Basilika-tomaatti-pastasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Basilika-tomaatti-pastasalaatti

Basilika-tomaatti-pastasalaatti

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 400 g

    pennepastaa, kypsäksi keitettynä

  • 1 ruukku

    basilikaa

  • hyviä, kypsiä tomaatteja

  • 10-15

    valkosipulin kynttä

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • hitunen suolaa

  • koristeeksi (jos sellaista haluaa)

  • kirsikkatomaatteja

  • basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Silppua tomaatti, valkosipuli ja basilika pieneksi. Lorauta päälle oliiviöljyä ja sekoita. Lisää joukkoon jäähtynyt, keitetty pasta. Anna tekeytyä mielellään yön yli kannellisessa astiassa. Sekoita hyvin ennen tarjoilua. Tämä on ollut kestotarjoiltava Ulliksella useana vappuna. Erinomaista dagen efter -sapuskaa. Aikataulullisestikin sopii hektiseen vappuohjelmaan, sillä salaatti sen kun paranee, mitä kauemmin se saa tekeytyä. Voi siis huoletta tehdä jo vappuaaton aamuna.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit