Basilika-tomaatti-pastasalaatti

Basilika-tomaatti-pastasalaatti

Ainekset

400 g
pennepastaa, kypsäksi keitettynä
1 ruukku
basilikaa
hyviä, kypsiä tomaatteja
10-15
valkosipulin kynttä
1 dl
oliiviöljyä
mustapippuria
hitunen suolaa
koristeeksi (jos sellaista haluaa)
kirsikkatomaatteja
basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Silppua tomaatti, valkosipuli ja basilika pieneksi. Lorauta päälle oliiviöljyä ja sekoita. Lisää joukkoon jäähtynyt, keitetty pasta. Anna tekeytyä mielellään yön yli kannellisessa astiassa. Sekoita hyvin ennen tarjoilua.

    Tämä on ollut kestotarjoiltava Ulliksella useana vappuna. Erinomaista dagen efter -sapuskaa. Aikataulullisestikin sopii hektiseen vappuohjelmaan, sillä salaatti sen kun paranee, mitä kauemmin se saa tekeytyä. Voi siis huoletta tehdä jo vappuaaton aamuna.

Kommentit

    Näytä lisää