Uunissa grillatut meriravunpyrstöt ja parmankinkkua - Reseptit - Ilta-Sanomat

Uunissa grillatut meriravunpyrstöt ja parmankinkkua

Uunissa grillatut meriravunpyrstöt höystetään tuoreella kirvelillä.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 15 viipaletta

    parmankinkkua

  • 2 viipaletta

    vaaleaa leipää raastettuna

  • 0,5 dl

    raastettua parmesanjuustoa

  • 1 dl

    silputtua kirveliä

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 15

    meriravunpyrstöä

Valmistusohjeet

  1. Kuori meriravunpyrstöt ja poista niistä suoli veistä apuna käyttäen. Tee ravunpyrstöön selkäpuolen keskelle viilto pituussunnassa lähes pohjaan, kuitenkin niin, että rapu pysyy yhtenäisenä. Kääri ohuet parmankinkkuviipaleet ravunpyrstöjen ympärille.

  2. Laita raastetut leipäviipaleet, parmesan ja kirveli monitoimikoneeseen ja lisää öljyä juoksevana nauhana. Anna pyöriä tasaiseksi. Sivele kirveliöljyä ravuille ja grillaa 200-asteisessa uunissa 5-7 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit