Uunissa grillatut meriravunpyrstöt ja parmankinkkua

Uunissa grillatut meriravunpyrstöt höystetään tuoreella kirvelillä.

Ainekset

15 viipaletta
parmankinkkua
2 viipaletta
vaaleaa leipää raastettuna
0,5 dl
raastettua parmesanjuustoa
1 dl
silputtua kirveliä
1 dl
oliiviöljyä
15
meriravunpyrstöä

Valmistusohjeet

  1. Kuori meriravunpyrstöt ja poista niistä suoli veistä apuna käyttäen. Tee ravunpyrstöön selkäpuolen keskelle viilto pituussunnassa lähes pohjaan, kuitenkin niin, että rapu pysyy yhtenäisenä. Kääri ohuet parmankinkkuviipaleet ravunpyrstöjen ympärille.
  2. Laita raastetut leipäviipaleet, parmesan ja kirveli monitoimikoneeseen ja lisää öljyä juoksevana nauhana. Anna pyöriä tasaiseksi. Sivele kirveliöljyä ravuille ja grillaa 200-asteisessa uunissa 5-7 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää