Yrttisiikaa ja punasipulihöystö

Yrttisiian seuraksi sopii maukas punasipulihöystö.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 25 g

    voita

  • 1 pieni

    kirpeä omena

  • 1 dl

    silputtua persiljaa

  • 2 rkl

    tuoretta rakuunaa

  • 1 rkl

    tuoretta timjamia

  • pieni pala

    purjoa

  • valkopippuria myllystä

  • suolaa

  • 3-4

    punasipulia

  • 100 g

    palsternakkaa

  • oliiviöljyä

  • 1 rkl

    sokeria

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 1 dl

    punaviiniä

  • 2 kpl (n. 600g)

    siikafileetä tai muuta vaaleaa kalaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita voin joukkoon silputut yrtit, purjo ja raastettu omena. Mausta pippurilla ja suolalla. Levitä seos toiselle kalafileelle ja nosta toinen filee päälle.

  2. Suikaloi palsternakka ohuiksi suikaleiksi ja leikkaa sipulit viipaleiksi. Kuullota öljyssä. Mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Kaada päälle punaviini. Siirrä seos pannun reunoille.

  3. Nosta täytetty kala keskelle pannua. Hauduta kannen alla n. 5 min. Käännä varovasti ja jatka hauduttamista noin 5-10 min. Sekoita punasipuliseosta välillä varovasti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit