Poro-ossobuco

Poro-ossobuco hautuu padassa mureaksi.

Ainekset

12
poron potkakiekkoa
1
porkkana
1
sipuli
0.5
selleriä
tomaattipyrettä
4-5
valkosipulin kynttä
2 rkl
sitruunankuorta
mustapippuria
5-8
katajanmarjaa
1 l
vettä
punaviiniä
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pyöräytä poron potkakiekot valkopippurilla ja suolalla maustetuissa jauhoissa ja ruskista padassa. Lisää pilkotut juurekset ja freesaa hetki.
  2. Lisää mausteet, vesi ja viini ja anna hautua n. 1,5 tuntia. Osso-bucco on kypsää, kun liha irtoaa ydinluun vierestä.

    Tarjoa esim. perunamuusin, riisin tai pastan kanssa sekä juuresten kera.

Kommentit

    Näytä lisää