Kasviscouscous

Kasviscouscous maistuu sellaisenaan mutta sopii myös lisäkkeeksi.

Ainekset

3 dl
couscousia
1 pieni
sipuli
2
valkosipulin kynttä
2
porkkana
200 g
vihreitä papuja
100 g
ananasta
1 kpl
paprika
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
keitettyjä punaisia linssejä
öljyä
suolaa ja pippuria
kurkumaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Pidä lämpimänä.

    Kuutioi kasvikset. Kuullota ensin sipulit öljyssä, sitten muut kasvikset. Lisää lopuksi linssit. Värjää seos halutessasi keltaiseksi kurkumalla.

    Sekoita joukkoon couscous ja tarjoile.
  2. Jos haluat couscousista lihaisamman version, voit lisätä siihen esim. paistettuja kana- tai kalkkunasuikaleita.

Kommentit

    Näytä lisää