Itämainen kanakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Itämainen kanakeitto

Itämainen kanakeitto sopii kevyeksi lounaaksi.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 2

    kananrintaa

  • 2-3

    siitakesientä

  • 1/2

    chiliä

  • 1

    fenkoli

  • 1/4

    purjo

  • pieni

    porkkana

  • korianteria

  • kanalientä

Valmistusohjeet

  1. Pariloi kevyesti öljyttyjä kananrintoja nopeasti molemmin puolin pannulla. Leikkaa rintafileet viipaleiksi. Keitä kanalientä kasaan niin, että sitä jää jäljelle n. 6 dl.

  2. Kuumenna pannulla myös kokonaisia öljyttyjä chilejä, niin että niiden pinta mustuu. Kuori chilit ja poista siemenet. Paloittele ohuiksi viipaleiksi.

  3. Suikaloi fenkoli, purjo ja porkkana tikkumaisiksi suikaleiksi ja paloittele siitakkeet. Lisää kanat kanaliemeen, anna pulpahtaa ja lisää ensin chiliviipaleet ja sitten silputtu tuore korianteri. Tarkista maku.

  4. Lisää vihannekset ja anna pulpahtaa, mutta älä keittele, etteivät vihannekset kypsy liian pehmeiksi. Kanakeitosta saat ruokaisamman lisäämällä siihen esim. nuudeleita tai basmatiriisiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit