Juustoinen kalakeitto

Kalakeitto höystetään erilaisilla juustoilla, jolloin siitä tulee ihanan kermaista.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 3 l

    vettä

  • 1 kpl

    kirjolohi

  • 8-10 kpl

    perunoita

  • 1 prk

    tillipippurituorejuustoa

  • 1 pkt

    Koskenlaskija-juustoa

  • 1 kpl

    tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

  1. Perkaa ja fileoi kirjolohi. Keitä perkeistä (huom. kidukset pois) kalaliemi.

  2. Kuori ja kuutioi perunat. Siivilöi kalaliemi ja laita perunat kiehumaan liemeen. Kun perunat ovat melkein kypsiä, lisää kuutioidut kalapalat ja tillipippurituorejuusto sekä kuutioitu Koskenlaskija-juusto.

  3. Kun juusto on sulanut, tarkista suola. Kun kalat ovat kypsiä, lisää pinnalle tuoretta tillisilppua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit