Ritari - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ritari

Köyhät ritarit kruunataan karamellisoiduilla omenilla ja pehmeällä mascarponevaahdolla.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 2

    omenaa

  • 1

    appelsiinin mehu

  • 1 rkl

    voita

  • 4 viip.

    pullapitkoa tai ranskanleipää

  • 1/2 dl

    maitoa

  • 1

    muna

  • 1 tl

    kanelia

  • 1 tl

    sokeria

  • <b>Mascarponevaahto:</b>

  • 2 dl

    Mascarponejuustoa

  • 6 cl

    Galliano-likööriä

  • raastettua appelsiinin kuorta

  • vaniljaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja lohko omenat, paista ne voissa pannulla ja mausta sokerilla ja appelsiinin mehulla. Paista maustettuun munamaitoseokseen kastetut pullaviipaleet pannulla. Kasaa omenat ja lusikallinen marcarponevaahtoa päälle.

  2. Mascarponevaahto: Mausta mascarponejuusto vaniljalla ja raastetulla appelsiinin kuorella ja notkista se vaahdoksi Gallianolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit