Ritari

Köyhät ritarit kruunataan karamellisoiduilla omenilla ja pehmeällä mascarponevaahdolla.

Ainekset

2
omenaa
1
appelsiinin mehu
1 rkl
voita
4 viip.
pullapitkoa tai ranskanleipää
1/2 dl
maitoa
1
muna
1 tl
kanelia
1 tl
sokeria
Mascarponevaahto:
2 dl
Mascarponejuustoa
6 cl
Galliano-likööriä
raastettua appelsiinin kuorta
vaniljaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja lohko omenat, paista ne voissa pannulla ja mausta sokerilla ja appelsiinin mehulla. Paista maustettuun munamaitoseokseen kastetut pullaviipaleet pannulla. Kasaa omenat ja lusikallinen marcarponevaahtoa päälle.
  2. Mascarponevaahto:
    Mausta mascarponejuusto vaniljalla ja raastetulla appelsiinin kuorella ja notkista se vaahdoksi Gallianolla.

Kommentit

    Näytä lisää