Lämmin kanasalaatti

Kanasalaatti on kevyttä kesäruokaa.

Ainekset

6 dl
mangoldia tai muuta salaattia
4 lohkoa
ananasta
2 kpl
punaista paprikaa
4 kpl
kanan rintafileitä
oliiviöljyä
suolaa
6 dl
rucolaa
valkopippuria
balsamiviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Grillaa kanan rintafileet ja ananaslohkot kuumalla pannulla tai grillissä. Mausta. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Sivele paprikat öljyllä ja paahda n. 180-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  2. Sekoita pestyt ja kuivatut salaatit keskenään. Mausta balsamicolla, öljyllä, suolalla ja pippurilla. Asettele lautaselle salaatti, ananas ja paprika, sekä viipaleiksi leikattu kananrinta.

Kommentit

    Näytä lisää