Artisokkapesto-spaghetti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Artisokkapesto-spaghetti

Artisokkapesto-spaghetti

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

  • 30 g

    pinjansiemeniä

  • 30 g

    parmesania raasteena

  • n. 1 kg

    kypsää spaghettia (n. 500g kuivaa pastaa)

  • 1 tlk

    (250g) artisokan sydämiä öljyssä

Valmistusohjeet

  1. Laita spaghetti kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä kunnes se on al dente eli kovan kypsää, noin 12 minuuttia, siivilöi.

  2. Sekoita artisokat, öljy, kevyesti paahdetut pinjansiemenet ja parmesan tehosekoittimessa tahnaksi. Laita spaghetti öljytylle pannulle ja sekoita joukkoon pesto, mausta pippurilla ja suolalla sekä parmesanraasteella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit