Rapu-sitruunapappardelle - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rapu-sitruunapappardelle

Rapu-sitruunapastan voit valmistaa myös muusta pastasta.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • n. 150 g

    kuivaa pastaa / ruokailija

  • 400 g

    meheviä katkarapuja

  • 0,5 dl

    sitruunamehua

  • 0,5 dl

    hienonnettua persiljaa

  • suolaa

  • pippuria

  • raastettua parmesania

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kunnes pasta on al dente, eli kovan kypsää, noin 13 minuuttia.

  2. Valuta hyvin ja laita kattilaan, lisää joukkoon katkaravut ja sitruunan mehu, mausta suolalla ja pippurilla, sekä lopuksi persiljalla ja parmesanraasteella. Tarkista maku.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit