Brie-kasvisciapatta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Brie-kasvisciapatta

Brie-kasvisciapatta on loistava piknikeväs.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 4

    isoa ciapattasämpylää tai 2 ciapattaleipää

  • oliiviöljyä

  • 240 g

    briejuustoa

  • n.10 cm

    pala kurkkua

  • 80 g

    marinoituja herkkusieniä tai porttobellosieniä

  • 4 lohkoa

    paahdettua paprikaa

  • 0,5

    hunajameloni

  • 80 g

    marinoituja vihreitä papuja

  • basilikaa

  • suolaa

  • pippuria

  • salaatinlehtiä

  • balsamiviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Halkaise ciapatat ja sivele hennosti oliiviöljyllä, täytä leivät salaatinlehdillä, briejuustolla, kurkulla, paprikalla, melonilohkoilla, sienillä ja pavuilla.

  2. Mausta suolalla ja pippurilla ja koristele basilikanlehdillä. Pirskottele päälle vielä balsamiviinietikkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit