Meksikolainen salsa

Kypsistä tomaateista syntyy nopeasti sähäkkä salsa.
  • 1
  • 4-6

Ainekset

4 kpl
kypsiä tomaatteja
2 kpl
paprikaa
1 kpl
sipuli
2 kpl
punaista chiliä
1 kpl
vihreä chili
3 rkl
sokeria

suolaa

valkopippuria
2
limen mehu
1/2 dl
öljyä
2 kpl
valkosipulinkynsiä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja paprikat, halkaise tomaatit ja poista siemenet. Halkaise chilit, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  2. Hienonna valkosipuli.
  3. Laita öljy kattilaan ja freesaa chilit. Lisää sipuli ja paprika ja anna hautua hetki niin, että ne pehmenevät. Lisää valkosipuli ja mausteet lukuunottamatta limen mehua ja suolaa.
  4. Anna hautua hiljaisella tulella, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Käytä tomaattien sisustaa, jos tarvitsee lisätä nestettä.
  5. Lisää lopuksi limen mehu ja jäähdytä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kommentit

    Näytä lisää