Meksikolainen salsa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Meksikolainen salsa

Kypsistä tomaateista syntyy nopeasti sähäkkä salsa.

21.12.2001 15:58
Määrä4-6
Valmistusaika1

Ainekset

  • 4 kpl

    kypsiä tomaatteja

  • 2 kpl

    paprikaa

  • 1 kpl

    sipuli

  • 2 kpl

    punaista chiliä

  • 1 kpl

    vihreä chili

  • 3 rkl

    sokeria

  • suolaa

  • valkopippuria

  • 2

    limen mehu

  • 1/2 dl

    öljyä

  • 2 kpl

    valkosipulinkynsiä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja paprikat, halkaise tomaatit ja poista siemenet. Halkaise chilit, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

  2. Hienonna valkosipuli.

  3. Laita öljy kattilaan ja freesaa chilit. Lisää sipuli ja paprika ja anna hautua hetki niin, että ne pehmenevät. Lisää valkosipuli ja mausteet lukuunottamatta limen mehua ja suolaa.

  4. Anna hautua hiljaisella tulella, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Käytä tomaattien sisustaa, jos tarvitsee lisätä nestettä.

  5. Lisää lopuksi limen mehu ja jäähdytä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit