Sadun Halloumiherkku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sadun Halloumiherkku

Tämä halloumilisuke sopii esimerkiksi grillatun lihalle.

21.1.2002 13:53

Ainekset

  • 1 pkt

    halloumijuustoa

  • 3-4

    pihvitomaattia tai suurta tomaattia

  • 1

    kesäkurpitsa

  • 2-3

    valkosipulinkynttä

  • 1/2 dl

    oliiviöljyä

  • 1 dl

    hienonnettua tuoretta basilikaa

  • mustapippuria

  • (suolaa)

Valmistusohjeet

  1. Kiitokset tästä reseptistä Sadulle! Viipaloi halloumi, tomaatit ja kesäkurpitsa. Laita laakeaan vuokaan (foliovuokakin käy) vuorotellen tomaatti-, kesäkurpitsa- ja halloumiviipaleita.

  2. Sirottele päälle mustapippuria, hienonnetut valkosipulinkynnet sekä basilika. Lopuksi kaada päälle hyvää oliiviöljyä. Suolaa voi laittaa, mutta pitää muistaa että halloumi on aika suolaista.

  3. Sitten koko herkku uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi. Sopii hyvin esim. grillatun lihan tai kalan lisäkkeenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit