Täytetyt broilerinkoivet kasvispedillä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt broilerinkoivet kasvispedillä

Täytetyt broilerinkoivet valmistuvat helposti isommallekin porukalle.

23.1.2002 18:29

Ainekset

  • 4 kpl

    broilerinkoipia

  • 1 kpl

    keltasipuli

  • ruohosipulia

  • 2-3 kpl

    valkosipulin kynsiä

  • erilaisia tuoreita yrttejä

  • 1-2 rkl

    Dijon-sinappia

  • 2-3 kpl

    salottisipulia

  • 1-2 kpl

    punasipulia

  • 1-2 kpl

    bataatteja

  • 1

    fenkoli

  • hakattua persiljaa

  • 1-2 kpl

    tomaatteja

  • suolaa

  • pippuria

  • 1-2 dl

    valkoviiniä

Valmistusohjeet

  1. Silppua keltasipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota hetki, lisää ruohosipuli sekä sinappi ja yrtit. Poista broilerinkoivista putkiluut rikkomatta taskuja. Täytä sinappi-sipuliseoksella.

  2. Paloittele sipulit, bataatti ja fenkoli. Ruskista kevyesti pannulla tai kattilassa, mausta suolalla, mustapippurilla ja hakatulla persiljalla. Laita kasvikset isoon uunivuokaan. Lado päällimmäiseksi tomaattiviipaleita.

  3. Ruskista täytetyt broilerinkoivet kevyesti pannulla ja asettele uunivuokaan kasvispedin päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa, 30-40 minuuttia. Lisää valkoviiniä noin puolen tunnin päästä.

  4. Klassinen ruskistettu voi vaaleille linnuille: Ruskista voita kattilassa, lisää joukkoon hakattua persiljaa sekä sitruunan mehua. Valele kypsät broilerinkoivet voilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit