Täytetyt broilerinkoivet kasvispedillä

Täytetyt broilerinkoivet valmistuvat helposti isommallekin porukalle.

Ainekset

4 kpl
broilerinkoipia
1 kpl
keltasipuli
ruohosipulia
2-3 kpl
valkosipulin kynsiä
erilaisia tuoreita yrttejä
1-2 rkl
Dijon-sinappia
2-3 kpl
salottisipulia
1-2 kpl
punasipulia
1-2 kpl
bataatteja
1
fenkoli
hakattua persiljaa
1-2 kpl
tomaatteja
suolaa
pippuria
1-2 dl
valkoviiniä

Valmistusohjeet

  1. Silppua keltasipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota hetki, lisää ruohosipuli sekä sinappi ja yrtit.

    Poista broilerinkoivista putkiluut rikkomatta taskuja. Täytä sinappi-sipuliseoksella.

  2. Paloittele sipulit, bataatti ja fenkoli. Ruskista kevyesti pannulla tai kattilassa, mausta suolalla, mustapippurilla ja hakatulla persiljalla. Laita kasvikset isoon uunivuokaan. Lado päällimmäiseksi tomaattiviipaleita.

  3. Ruskista täytetyt broilerinkoivet kevyesti pannulla ja asettele uunivuokaan kasvispedin päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa, 30-40 minuuttia. Lisää valkoviiniä noin puolen tunnin päästä.

  4. Klassinen ruskistettu voi vaaleille linnuille:
    Ruskista voita kattilassa, lisää joukkoon hakattua persiljaa sekä sitruunan mehua. Valele kypsät broilerinkoivet voilla.

Kommentit

    Näytä lisää