Punajuuri-ricotta-pappardelle

Punajuuri-ricottapasta on yksinkertaista ja hyvää.

Ainekset

2 kpl
kypsiä punajuuria
2 dl
tuoretta ricottajuustoa
4 rkl
sitruunan mehua
1/2 dl
valkoviiniä
öljyä
suolaa
mustapippuria
rucolaa
1 kg
kypsää pastaa (n.150g raakaa pastaa/hlö)

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä paketin ohjeen mukaan n. 13 minuuttia, kunnes pasta on al dente eli kovan kypsää.
  2. Viipaloi kypsät punajuuret ohuiksi viipaleiksi. Lämmitä öljy pannulla ja laita punajuuriviipaleet pannulle. Lisää valkoviini, sitruunamehu ja pasta ja lämmitä. Lisää lopuksi ricottajuusto pieninä lusikallisina, sekä rucola. Pyöräytä pannulla ja annostele lautasille.

Kommentit

    Näytä lisää