Fusilli arrabiata

Fusilli arrabiatassa maistuvat tomaatti ja oliivit.

Ainekset

250 g
kuorittuja tomaatteja tölkissä
2 kpl
hienonnettua sipulia
50 g
tomaattipyrettä
1/2 dl
vihreitä oliiveja
peperonchinoa
suolaa
pippuria
1 kg
kypsää fusillipastaa (n.500g kuivaa pastaa)
parmesanjuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä noin 13 minuuttia kunnes se on al dente. Valuta hyvin.
  2. Laita kattilaan tilkka öljyä ja hienonnettu sipuli. Anna kuullottua muutama minuutti, valuta ja murskaa kuoritut tomaatit ja ilsää kattilaan. Lisää joukkoon tomaattipyre ja mausteet sekä viipaloitu oliivi. Keitä, kunnes sipuli on kypsää. (n. 7-8 min.)
  3. Lisää joukkoon pasta ja sekoita hyvin. Tarkista maku. Annostele lautasille ja laita päälle parmesanjuustoa.

Kommentit

    Näytä lisää