Fusilli arrabiata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Fusilli arrabiata

Fusilli arrabiatassa maistuvat tomaatti ja oliivit.

11.2.2002 12:33

Ainekset

  • 250 g

    kuorittuja tomaatteja tölkissä

  • 2 kpl

    hienonnettua sipulia

  • 50 g

    tomaattipyrettä

  • 1/2 dl

    vihreitä oliiveja

  • peperonchinoa

  • suolaa

  • pippuria

  • 1 kg

    kypsää fusillipastaa (n.500g kuivaa pastaa)

  • parmesanjuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä noin 13 minuuttia kunnes se on al dente. Valuta hyvin.

  2. Laita kattilaan tilkka öljyä ja hienonnettu sipuli. Anna kuullottua muutama minuutti, valuta ja murskaa kuoritut tomaatit ja ilsää kattilaan. Lisää joukkoon tomaattipyre ja mausteet sekä viipaloitu oliivi. Keitä, kunnes sipuli on kypsää. (n. 7-8 min.)

  3. Lisää joukkoon pasta ja sekoita hyvin. Tarkista maku. Annostele lautasille ja laita päälle parmesanjuustoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit