Kana-gorgonzola-rigatoni

Kana-gorgonzolapasta on helppo ja herkullinen tarjottava.

Ainekset

450 g
broilerfileesuikaleita
1 kpl
hienonnettu sipuli
200 g
gorgonzolajuustoa
2 dl
kermaa
1 kpl
hienonnettu valkosipulin kynsi
persiljaa
suolaa
mustapipuria
20 g
parmesanraastetta
1 kg
kypsää rigatonipastaa (n.500g kuivaa pastaa)

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen, kunnes pasta on al dente, noin 12 minuuttia.
  2. Laita pannulle paistumaan kanan fileesuikaleet, sipuli ja valkosipuli. Lisää kerma, gorgonzola ja kypsä, kuivaksi valutettu pasta. Mausta suolalla ja pippurilla sekä parmesanraasteella. Päälle vielä hienonnettua persiljaa.

Kommentit

    Näytä lisää