Carbonara - Reseptit - Ilta-Sanomat

Carbonara

Kermainen pasta carbonara valmistuu käden käänteessä.

11.2.2002 15:23

Ainekset

  • 200 g

    pekonia

  • 1 kpl

    sipuli

  • 2 dl

    kermaa

  • 3 kpl

    kananmunan keltuainen

  • 1 kg

    kypsää rigatoni-pastaa (n. 150 g raakaa pastaa/ruokailija)

  • 20 g

    raastettua parmesania

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan, keitä kunnes pasta on al dente eli kovan kypsää, noin 12 minuuttia.

  2. Hienonna pekoni ja sipuli, paista pekonisilppu pannulla ja valuta ylimääräinen rasva pois, kuullota hienonnettu sipuli ja sekoita pekonisilpun kanssa.

  3. Lisää pannulle pastaa ja kerma. Lämmitä. Lisää lopuksi kananmunan keltuaiset ja sekoita joukkoon. Mausta ronskisti pippurilla ja parmesanraasteella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit