Perunaterriini - Reseptit - Ilta-Sanomat

Perunaterriini

Perunaterriini on loistava lisäke erilaisille ruuille.

13.2.2002 16:59

Ainekset

  • 6 kpl

    perunaa

  • 4 kpl

    kananmunan keltuaisia

  • 1 kpl

    raastettu sitruunan kuori

  • suola

  • valkopippuri

  • 2 rkl

    paahdettua voita

  • hyppysellinen muskottia

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat ja kaada vesi huolellisesti pois. Anna höyrynkin haihtua niin, että perunan pinta kuivuu. Paseeraa perunat siivilän läpi ja anna hieman jäähtyä. Sekoita joukkoon kananmunan keltuaiset ja mausteet.

  2. Levitä perunasose kaksinkertaisen kelmun päälle ja rullaa pyöreäksi, sido päät tiukkaan. Kääri vielä rulla folioon ja paista uunipellillä, jossa on pohjalla tilkka vettä 95 asteessa noin tunti. Anna jäähtyä, leikkaa annospaloiksi ja lämmitä esille laitettaessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit