Perunaterriini

Perunaterriini on loistava lisäke erilaisille ruuille.

Ainekset

6 kpl
perunaa
4 kpl
kananmunan keltuaisia
1 kpl
raastettu sitruunan kuori
suola
valkopippuri
2 rkl
paahdettua voita
hyppysellinen muskottia

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat ja kaada vesi huolellisesti pois. Anna höyrynkin haihtua niin, että perunan pinta kuivuu. Paseeraa perunat siivilän läpi ja anna hieman jäähtyä. Sekoita joukkoon kananmunan keltuaiset ja mausteet.
  2. Levitä perunasose kaksinkertaisen kelmun päälle ja rullaa pyöreäksi, sido päät tiukkaan. Kääri vielä rulla folioon ja paista uunipellillä, jossa on pohjalla tilkka vettä 95 asteessa noin tunti. Anna jäähtyä, leikkaa annospaloiksi ja lämmitä esille laitettaessa.

Kommentit

    Näytä lisää