Skånen perunaa ja ryynisinappia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Skånen perunaa ja ryynisinappia

Kermainen perunalisäke saa makua sinapista.

13.2.2002 17:07

Ainekset

  • 1 kg

    Asterix perunaa

  • 1 kpl

    sipuli

  • 2 rkl

    sinapinsiemen dijon-sinappia

  • 3 dl

    kuohukermaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 2 rkl

    rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi perunat ja hienonna sipuli. Paista sipuli pannulla öljyssä ja lisää perunakuutiot. Siirrä pannu pois liedeltä ja lisää kerma, sinappi ja mausteet.

  2. Laita takaisin levylle ja anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes peruna on kypsää noin 10 - 15 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit