
Kanalaksa
Ainekset
- LIEMI:
- 1 palko
- vihreää chiliä
- 3
- valkosipulinkynttä
- pala
- inkivääriä raastettuna
- 1/2 tl
- murskattuja korianterin siemeniä
- 1 dl
- hienonnettua tuoretta korianteria
- 2 rkl
- seesamiöljyä
- 2 tl
- fish saucea
- 1/2 l
- kanalientä
- suolaa
- 4 dl
- (1 tlk) kookosmaitoa
- KEITTOAINEKSET:
- 400 g
- broilerinfileetä
- 200 g
- nuudeleita
- 200 g
- sokeriherneitä
- 1
- retikka viipaleina
- 4 rkl
- hienonnettua korianteria
Valmistusohjeet
- Sekoita liemimausteet tahnaksi huhmaressa tai tehosekoittimessa. Kuumenna liemimausteet pannulla seesamöljyssä ja paahda muutama minuutti. Laita kattilaan ja lisää fish sauce sekä kanaliemi, keitä noin 10 minuuttia.
- Ryöppää tai liota nuudelit ja asettele wokkikulhoihin. Lisää liemen joukkoon viipaloidut broilerin fileet, sokeriherneet ja retikkaviipaleet. Lisää kookosmaito ja mausta suolalla, tarkista maku. Lisää liemi sattumineen nuudeleiden päälle ja ripottele pinnalle korianteria.
Kommentit
Näytä lisää