Lohi-perunabruschetta

Ruokaisat lohi-perunabruschetat vievät isonkin nälän.

13.3.2002 15:12

Ainekset

  • 4 viip.

    maalaisleipää

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 400 g

    lämminsavulohta

  • 4-6 kpl

    keitettyjä perunoita

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 10 kpl

    hienonnettuja oliiveja tai valmista oliivitapenade-kastiketta

  • 1/2

    hienonnettu sipuli

Valmistusohjeet

  1. Viipaloi kypsät perunat ja sekoita joukkoon tapenade (sekoita hienonnettu oliivi, sipuli ja mausteet, tilkka oliiviöljyä), anna marinoitua.

  2. Paahda leipäviipaleet paahtimessa ja hiero pintaa halkaistulla valkosipulinkynnellä ja sivele päälle vähän oliiviöljyä. Lado leivän päälle lohipala ja peruna. Tarjoile salaatin kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit