Lohi-perunabruschetta

Ruokaisat lohi-perunabruschetat vievät isonkin nälän.

Ainekset

4 viip.
maalaisleipää
2 rkl
oliiviöljyä
2
valkosipulinkynttä
400 g
lämminsavulohta
4-6 kpl
keitettyjä perunoita
mustapippuria
suolaa
10 kpl
hienonnettuja oliiveja tai valmista oliivitapenade-kastiketta
1/2
hienonnettu sipuli

Valmistusohjeet

  1. Viipaloi kypsät perunat ja sekoita joukkoon tapenade (sekoita hienonnettu oliivi, sipuli ja mausteet, tilkka oliiviöljyä), anna marinoitua.
  2. Paahda leipäviipaleet paahtimessa ja hiero pintaa halkaistulla valkosipulinkynnellä ja sivele päälle vähän oliiviöljyä. Lado leivän päälle lohipala ja peruna. Tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää