Kuhaa ja kirsikkatomaatteja - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kuhaa ja kirsikkatomaatteja

Juustokuorrutteinen kuha valmistuu nopeasti uunissa.

14.3.2002 10:53

Ainekset

  • 4 kpl

    kuhafilettä (n. 120 g/kpl)

  • 2 dl

    raastettua cheddarjuustoa

  • 2

    avocadoa

  • 4

    kirsikkatomaattia

  • 1 kpl

    punasipuli

  • salviaa

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 1/2

    sitruunan mehu

  • 2 rkl

    valkoviiniä

Valmistusohjeet

  1. Laita uunipellille kalafile ja laita päälle kuoritut avocadolohkot, puolitetut kirsikkatomaatit, raastettu cheddarjuusto ja punasipuliviipaleet. Mausta suolalla ja pippurilla, sitruunanmehulla ja valkoviinillä.

  2. Paista 170-asteisessa uunissa 15-18 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit