Gazpacho - Reseptit - Ilta-Sanomat

Gazpacho

Gazpacho on espanjalainen kylmä tomaattikeitto.

25.4.2002 12:13

Ainekset

  • 5 kpl

    tomaattia

  • 1 kpl

    kurkku

  • 1 kpl

    vihreä paprika

  • 1 kpl

    sipuli

  • 2 rkl

    persiljaa

  • 1 kpl

    murskattu valkosipulin kynsi

  • 2 dl

    tomaattimehua

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 rkl

    etikkaa

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • musta- ja valkopippuria myllystä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori kurkku ja leikkaa kuutioiksi. Silpua sipuli pieneksi ja silppua persilja hienoksi. Lisää nämä, valkosipuli, tomaattimehu, oliiviöljy, etikka ja mausteet tehosekoittimeen ja anna pyöriä tasaiseksi. Tarkista suola ja maku. Terävyyttä ja tulisuutta voit lisätä ripauksella tabascoa.

  2. Tarjoile keitto kylmänä ja keiton lisukkeena hienoksi silputtua sipulia, paprikaa, tomaattia ja paahdettuja leipäkuutioita omissa astioissa tarjoiltuna. Mainio kesäajan keitto!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit