Pariloitu siikatartar

Siikatartar tarjoillaan mätikastikkeen kera.

12.7.2002 14:33

Ainekset

  • 2

    tuoretta siikafilettä

  • 1/2

    hienonnettu sipuli

  • 1/2 dl

    hienonnettua ruohosipulia

  • suolaa

  • valkopippuria

  • 1/2

    sitruunan mehu

  • <b>Mätikastike:</b>

  • 1/2 dl

    siian mätiä

  • 1 dl

    creme fraichea

  • suolaa

  • mustapippuria

  • tilkka sitruunanmehua

Valmistusohjeet

  1. Nypi siikafileet ruodottomiksi ja poista nahka. Hienonna fileet veitsellä. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja laita puoleksi tunniksi jääkaapiin.

  2. Lisää sipuli ja ruohosipuli sekä sitruunamehu. Muotoile pyöreiksi pihveiksi ja paista nopeasti kuumalla pannulla.

  3. Sekoita siianmätiin creme fraiche, mausta ja tarjoile tartarin kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit