Pariloitu siikatartar

Siikatartar tarjoillaan mätikastikkeen kera.

Ainekset

2
tuoretta siikafilettä
1/2
hienonnettu sipuli
1/2 dl
hienonnettua ruohosipulia
suolaa
valkopippuria
1/2
sitruunan mehu
Mätikastike:
1/2 dl
siian mätiä
1 dl
creme fraichea
suolaa
mustapippuria
tilkka sitruunanmehua

Valmistusohjeet

  1. Nypi siikafileet ruodottomiksi ja poista nahka. Hienonna fileet veitsellä. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja laita puoleksi tunniksi jääkaapiin.
  2. Lisää sipuli ja ruohosipuli sekä sitruunamehu. Muotoile pyöreiksi pihveiksi ja paista nopeasti kuumalla pannulla.
  3. Sekoita siianmätiin creme fraiche, mausta ja tarjoile tartarin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää