Meksikolainen chili-suklaakastike lihalle - Reseptit - Ilta-Sanomat

Meksikolainen chili-suklaakastike lihalle

Chili-suklaakastike antaa lihalle kivan säväyksen.

12.7.2002 15:55

Ainekset

  • 1 l

    tummaa lihalientä

  • 1 kpl

    sipuli, hienonnettuna

  • 1 rkl

    maissiöljyä

  • 300 g

    tummaa suklaata

  • 1 kpl

    tuore jalopeno

  • ½ dl

    melassia (tai tummaa siirappia)

  • ½ dl

    punaviinietikkaa

  • ripaus

    chilimausteseosta

  • valkopippuria

  • 2 rkl

    maissitärkkelystä suurustamiseen

  • 2 rkl

    vettä

  • suolaa

  • laakerinlehti

Valmistusohjeet

  1. Freesaa hienonnettu sipuli ja jalopeno maissiöljyssä. Lisää punaviinietikka ja melassi. Lisää liemi ja sulata suklaa joukkoon. Lisää mausteet.

  2. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Tarkista maku, suurusta ja siivilöi. Tarjoa tuhdin pihvin seurana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit