Jokiraputoast

Jokiraputoast

Ainekset

1 kpl
pieni sipuli
1/2 punttia
tilliä
200 g
jokiravun pyrstöjä
1 dl
majoneesia
1/2
sitruunan mehu
valkopippuria myllystä
4 palaa
vaaleaa paahtoleipää
nokare
voita paistamiseen
1 ruukku
herneenversoa
80 g
muikun mätiä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sipuli pieneksi kuutioksi ja hakkaa tilli hienoksi. Kuivaa ravun pyrstöt paperin välissä. Hakkaa kevyesti. Sekoita kaikki aineet ja mausta. Tarkista rapujen ja mädin suolaisuus. Lisää tarvittaessa. Leikkaa paahtoleivistä pyöreitä kiekkoja ja paista kullan ruskeiksi pannulla. Kasaa toast muotin avulla. Koristele herneenversolla ja muikun mädillä.

    Resepti: Pauliina Palos/Kokkivieras 19.9.2002

Kommentit

    Näytä lisää