Chilisilakat ja perunacarpaccio

Chilisilakoiden kannattaa antaa maustua kunnolla ennen tarjoamista.

Ainekset

500 g
silakkafileitä
1/2 l
vettä
1/2 dl
etikkaa
1 rkl
suolaa
Chilikastike:
1 dl
rypsiöljyä
1 dl
chilikastiketta
suolaa
mustapippuria
Perunacarpaccio:
keitettyä perunaa
punasipulia
oliiviöljyä
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Silakat:
    Irrota silakoista nahka ja laita fileet etikkaliemeen. Anna olla viileässä ainakin kolme, mielellään kuusi tuntia. Valuta fileet lävikössä.

  2. Perunacarpaccio:
    Viipaloi kypsät perunat ja asettele lautaselle. Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi punasipuli ja kastele viipaleita öljyssä.

    Asettele perunoiden päälle punasipuliviipaleet ja chilisilakat.

Kommentit

    Näytä lisää