Chilisilakat ja perunacarpaccio - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chilisilakat ja perunacarpaccio

Chilisilakoiden kannattaa antaa maustua kunnolla ennen tarjoamista.

19.9.2002 15:41

Ainekset

  • 500 g

    silakkafileitä

  • 1/2 l

    vettä

  • 1/2 dl

    etikkaa

  • 1 rkl

    suolaa

  • <b>Chilikastike:</b>

  • 1 dl

    rypsiöljyä

  • 1 dl

    chilikastiketta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • <b>Perunacarpaccio:</b>

  • keitettyä perunaa

  • punasipulia

  • oliiviöljyä

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Silakat:</b> Irrota silakoista nahka ja laita fileet etikkaliemeen. Anna olla viileässä ainakin kolme, mielellään kuusi tuntia. Valuta fileet lävikössä.

  2. <b>Perunacarpaccio:</b> Viipaloi kypsät perunat ja asettele lautaselle. Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi punasipuli ja kastele viipaleita öljyssä. Asettele perunoiden päälle punasipuliviipaleet ja chilisilakat.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit