Valkopapu-cappuccino

Pehmeä valkopapukeitto koristellaan maitovaahdolla.

26.9.2002 10:29

Ainekset

  • 200 g

    valkoisia papuja (liotettu vedessä yön yli)

  • 1 kpl

    porkkana

  • 1 kpl

    sipuli

  • 50 g

    savukylkeä

  • 1/2 l

    kanalientä

  • maustekimppu (persiljan, timjamin ja rakuunan oksa)

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • suolaa

  • valkopippuria

  • tryffeliöljyä

Valmistusohjeet

  1. Keitä valkopavut, kokonainen sipuli, porkkana ja savukylki miedosti suolatussa vedessä, jossa on myös maustekimppu. Kun pavut ovat kypsyneet, poista keitinvedestä sipuli, porkkana, savukylki ja maustekimppu.

  2. Soseuta pavut monitoimikoneessa. Kiehauta kanaliemi ja lisää siihen papupyre ja kerma. Mausta suolalla, pippurilla ja tryffeliöljyllä. Koristele annos rasvattomalla maitovaahdolla. Resepti: Samuli Wirgentius

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit