Paistettua kuhaa, kasviscouscous ja tomaatti-oliivivinaigrette - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistettua kuhaa, kasviscouscous ja tomaatti-oliivivinaigrette

Paistettu kuha tarjoillaan kasviscouscousin ja tomaatti-oliivivinaigretten kera.

26.9.2002 10:33

Ainekset

  • n. 130 g

    /henk. nahallista kuhaa

  • <b>Couscous:</b>

  • 150 g

    couscousta

  • 30 g

    punasipulia

  • 80 g

    punaista- ja keltaista paprikaa

  • 50 g

    munakoisoa

  • 50 g

    kesäkurpitsaa

  • 3 dl

    kalalientä

  • ruohosipulia

  • suolaa ja pippuria

  • <b>Tomaatti-oliivivinaigrette:</b>

  • 1 dl

    hyvää oliiviöljyä

  • 80 g

    salottisipulia

  • 2 kpl

    tomaattia(kuorittu ja siemenet poistettu)

  • 50 g

    mustia oliiveja

  • 1 kpl

    sitruunan mehu

  • basilikaa ja rakuunaa

Valmistusohjeet

  1. Paista kuha oliiviöljyssä kypsäksi ja mausta se suolalla ja pippurilla.

  2. <b>Couscous:</b> Kiehauta kalaliemi ja mausta se suolalla, pippurilla ja nokareella voita. Kaada kalaliemi couscousin päälle ja peitä se kelmulla. Aseta sivuun odottamaan. Leikkaa kasvikset pieniksi kuutioiksi ja freesaa ne oliiviöljyssä, valuta. Yhdistä couscous ja kasvikset ja hienonnettu ruohosipuli. Tarkista maku ja tarjoa lämpimänä.

  3. <b>Tomaatti-oliivivinaigrette:</b> Kypsennä hienonnettu sipuli oliiviöljyssä, miedolla lämmöllä (n.80C) 2 h. Kun sipuli on kypsää, lisää joukkoon tomaatti- ja oliivikuutiot ja hienonnetut yrtit. Mausta sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla. Resepti: Samuli Wirgentius

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit