Hirven pot au feu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hirven pot au feu

Ranskalaisen lihapadan voi tehdä myös hirvestä.

9.10.2002 14:44

Ainekset

  • 2 kg

    luullista hirvenlapaa

  • 2 kpl

    porkkanaa

  • 2 kpl

    sipulia

  • 1 kpl

    palsternakkaa

  • 1/2 kpl

    juuriselleriä

  • timjamia

  • rosmariinia

  • valkosipulia

  • suolaa

  • valkopippuria

  • laakerinlehti

  • Lisäkkeet:

  • 200 g

    kuutioitua lanttua

  • 200 g

    kuutioitua porkkanaa

  • 200 g

    kuutioitua blue kongo -perunaa

Valmistusohjeet

  1. Laita hirvenliha kylmään veteen ja ala keittää. Kuori vaahto koko ajan tarkkaan pois. Lisää juurekset ja mausteet. Keitä kunnes liha on murean kypsää. Nosta liha pois liemestä ja mausta suolalla. Laita painon alle.

  2. Siivilöi liemi ja keitä niin, että jäljelle jää 1 l. Tarkista maku. Kuutio liha ja juurekset. Lisää ne liemeen ja keitä kovan kypsäksi. Lisää sitten hirvenliha ja tarjoile.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit