Tattiraviolit

Tattiraviolit voit valmistaa joko tuoreista tai kuivatuista sienistä.

Ainekset

Täyte:
250 g
tatteja (kuivatutkin käy)
50 g
voita
1 kpl
pieni sipuli
1 kpl
valkosipulin kynsi
timjamia
suolaa ja pippuria
Pastataikina:
550 g
durumvehnäjauhoja
2 tl
suolaa
4 kpl
kananmunaa
6 kpl
keltuaista
2 tl
oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Täyte:
    Puhdista sienet ja pilko ne pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita voissa ja lisää tattikuutiot. Hauduta seos kypsäksi ja mausta.
  2. Pastataikina:
    Sekoita kaikki aineet ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi noin 12 minuuttia. Anna taikinan levätä jääkaapissa 1 tunti.

    Kaulitse tai aja pastakoneella taikinasta kaksi ohutta levyä. Nostele täytteestä pieniä nokareita toiselle levylle tasaisin välimatkoin. Aseta toinen levy päälle ja painele taikinat toisiinsa kiinni täytekumpujen ympäriltä. Leikkaa neliön muotoisiksi ravioleiksi muotilla tai taikinapyörällä. Keitä suolalla maustetussa vedessä.


    Resepti: Makujen salaisuudet / Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää