Suppilovahverocappuccino

Suppilovahverokeiton voi tarjota myös lasista.

10.10.2002 9:42

Ainekset

  • 3 kpl

    salottisipulia

  • 1 kpl

    palsternakka

  • 1/4

    juuriselleriä

  • 1 kpl

    valkosipulinkynsi

  • 50 g

    savukylkeä tai kylmäsavuporoa

  • 5 dl

    kanalientä

  • 5 dl

    suppilovahveroita

  • 3 dl

    kermaa

  • 3 kpl

    laakerinlehteä

  • suolaa ja pippuria

  • timjamia (tuoretta tai kuivattua)

  • 4 rkl

    vehnäjauhoja

  • 3-4 rkl

    voita

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi juurekset, sipulit ja savukylki pieniksi. Kuullota näitä aineksia ja 1/2 sienistä voissa kattilassa 10-12 minuuttia. Älä ruskista!

  2. Lisää jauhot ja pyörittele seosta muutama minuutti. Lisää kanaliemi, laakerinlehdet ja timjami. Kiehauta ja anna hautua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

  3. Lisää kerma ja kiehauta keitto uudelleen. Ota kattila pois liedeltä ja anna makujen tasaantua hetki. Siivilöi keitto ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

  4. Paista loput sienet voissa pannulla ja tarjoile keiton kanssa. Koristele keitto maitovaahdolla. Resepti: Makujen salaisuudet / Hans Välimäki

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit