Kookossorbettia ja karpalokeittoa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kookossorbettia ja karpalokeittoa

Kermainen kookossorbetti ja kirpeä karpalokeitto täydentävät toisiaan.

18.10.2002 14:36

Ainekset

  • <b> Sorbetti:</b>

  • 2 dl

    kookosmaitoa

  • 2 dl

    kermaa

  • 1 kpl

    vaniljatankoa

  • 100 g

    sokeria

  • (2 cl rommia)

  • <b>Karpalokeitto:</b>

  • 2 dl

    karpaloita

  • 1 dl

    vettä

  • 1 dl

    sokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

Valmistusohjeet

  1. <b>Sorbetti:</b> Halkaise vaniljatanko veitsellä. Kiehauta kaikki aineet kattilassa. Siivilöi seos ja pyöritä jäätelökoneessa. Koneen puuttuessa voit kaataa seoksen vuokaa ja pakastaa sen. Sekoita seosta muutaman kerran pakastumisen aikana.

  2. <b>Karpalokeitto:</b> Keitä ainekset kattilassa. Anna levähtää noin 10 minuuttia. Siivilöi seos ja jäähdytä. Resepti: Makujen salaisuudet / Hans Välimäki

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit