Paistettuja kampasimpukoita, mangolla maustettua pinaattia, appelsiinivinaigretteä ja yrttisalaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistettuja kampasimpukoita, mangolla maustettua pinaattia, appelsiinivinaigretteä ja yrttisalaattia

Appelsiini ja mango tuovat raikkautta kampasimpukka-annokseen.

24.10.2002 10:49

Ainekset

  • 12 kpl

    kampasimpukkaa

  • n. 250 g

    pinaattia ruodittuna

  • 1 kpl

    mango

  • 200 g

    appelsiinin hedelmälihaa

  • 1/2 dl

    valkoviinietikkaa

  • n. 5 dl

    rypsiöljyä

  • 2 tl

    hunajaa

  • suolaa

  • valkopippuria

  • kirveliä

  • tilliä

  • ruohosipulia

  • punamangoldia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja fileoi appelsiinit veitsellä. Soseuta sauvasekoittimella appelsiinit, hunaja ja etikka. Lisää öljy ohuena koko ajan sekoittaen.

  2. Pilko mango kuutioiksi ja paista nopeasti pinaatin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Paista kampasimpukat tilkassa öljyä noin minuutti per puoli. Aseta paistos lautaselle, simpukat päälle ja lusikoi kastiketta ympärille. Koristele yrttisalaatilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit