Carni cruda - Reseptit - Ilta-Sanomat

Carni cruda

Italialainen lihatartar saa makua sardellista.

24.10.2002 17:27

Ainekset

  • 600 g

    kotimaista vasikan ulkofileetä

  • 1/2 kpl

    valkosipulinkynsi

  • 3 kpl

    sardellifileetä

  • oliiviöljyä

  • suolaa

  • valkopippuria

  • tilkka vettä

  • salaattia

Valmistusohjeet

  1. Hienonna vasikanfilee hienoksi, joko veitsellä tai tehosekoittimella. Sekoita erikseen öljy, mausteet, hienonnettu valkosipuli ja vesi.

  2. Sekoita mausteseos lihaan ja anna maustua jääkaapissa 2-3 tuntia. Tarjoile hyvän oliiviöljyn ja tryffelilastujen kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit