Lampaankaretta ja tomaatticouscous

Mintulla maustettu tomaatticouscous on täydellinen lampaankareen lisäke.

Ainekset

180 g
lampaan karetta / ruokailija
suolaa
pippuria
timjamia
Tomaatticouscous:
2,5 dl
couscousta
8 kpl
luumutomaattia
3
oksaa tuoretta minttua
peperonchino
suolaa
3 dl
kasvislientä
Tomaatti-oliivivinaigrette:
2 kpl
luumutomaattia
6-10 kpl
mustaa oliivia
2
oksaa lehtipersiljaa
3 rkl
punaviinietikkaa
1/2 dl
öljyä
suolaa
pippuria

Valmistusohjeet

  1. Hiero mausteet kareen pintaan. Ota pannulla väriä pintaan ja kypsennä uunissa 120 asteessa noin 30 minuuttia.

  2. Tomaatticouscous: Kalttaa ja paseeraa tomaatit. Sekoita joukkoon hienonnetut yrtit ja mausteet. Kuumenna liemi kattilassa ja lisää joukkoon couscous, hauduta kypsäksi. Tarkista maku.

  3. Tomaatti-oliivivinaigrette: Kuutioi tomaatit ja oliivit hienoksi, hienonna lehtipersilja ja sekoita tomaatti- ja oliivikuutiot sekä persilja öljyyn ja punaviinietikkaan, mausta. Tarjoile lampaan ja couscousin kastikkeena.

Kommentit

    Näytä lisää