Munakoiso-antipasto, chilikatkaravut ja gorgonzolapäärynää - Reseptit - Ilta-Sanomat

Munakoiso-antipasto, chilikatkaravut ja gorgonzolapäärynää

Kokeile näitä herkullisia antipastoja: munakoiso-antipasto, chilikatkaravut ja gorgonzolapäärynät.

30.10.2002 16:06

Ainekset

  • <b>Munakoiso-antipasto:</b>

  • 1/2 kpl

    munakoisoa

  • suolaa

  • oliiviöljyä

  • rosmariinia

  • 1 1/2 dl

    tomaattikastiketta

  • 1/2 kpl

    sitruunan mehu

  • <b>Chilikatkaravut:</b>

  • 400 g

    meheviä katkarapuja

  • 2 rkl

    mangososetta

  • 2 rkl

    sambal oelek -maustekastiketta

  • 1/2 dl

    freesattua hienonnettua sipulia

  • suolaa

  • tuoretta korianteria

  • <b>Gorgonzolaa ja päärynää:</b>

  • 2 kpl

    päärynää

  • 100 g

    gorgonzola-juustoa

  • voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. <b>Munakoiso-antipasto:</b> Leikkaa munakoisosta n. 1 cm paksuja viipaleita ja uppopaista kuumalla pannulla oliiviöljyssä kauniin kullan ruskeaksi. Kaada päälle sitruunan mehulla raikastettua tomaattikastiketta ja koristele rosmariininlehdillä.

  2. <b>Chilikatkaravut:</b> Sekoita sambal oelek -maustekastike, mangosose, sipuli, lisää joukkoon ravut ja hienonnettu korianteri. Koristele tuoreella chiliviipaleella.

  3. <b>Gorgonzolaa ja päärynää:</b> Lohko päärynät neljään osaan ja paista nopeasti voissa pannulla. Tarjoile gorgonzolapalan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit