Munakoiso-antipasto, chilikatkaravut ja gorgonzolapäärynää

Kokeile näitä herkullisia antipastoja: munakoiso-antipasto, chilikatkaravut ja gorgonzolapäärynät.

Ainekset

Munakoiso-antipasto:
1/2 kpl
munakoisoa
suolaa
oliiviöljyä
rosmariinia
1 1/2 dl
tomaattikastiketta
1/2 kpl
sitruunan mehu
Chilikatkaravut:
400 g
meheviä katkarapuja
2 rkl
mangososetta
2 rkl
sambal oelek -maustekastiketta
1/2 dl
freesattua hienonnettua sipulia
suolaa
tuoretta korianteria
Gorgonzolaa ja päärynää:
2 kpl
päärynää
100 g
gorgonzola-juustoa
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Munakoiso-antipasto:
    Leikkaa munakoisosta n. 1 cm paksuja viipaleita ja uppopaista kuumalla pannulla oliiviöljyssä kauniin kullan ruskeaksi. Kaada päälle sitruunan mehulla raikastettua tomaattikastiketta ja koristele rosmariininlehdillä.

  2. Chilikatkaravut:
    Sekoita sambal oelek -maustekastike, mangosose, sipuli, lisää joukkoon ravut ja hienonnettu korianteri. Koristele tuoreella chiliviipaleella.

  3. Gorgonzolaa ja päärynää:
    Lohko päärynät neljään osaan ja paista nopeasti voissa pannulla. Tarjoile gorgonzolapalan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää