Rucolalla maustettua fenkoli-endiivisalaattia, serranokinkkua ja manchegojuustoa

Fenkoli-endiivisalaatti on herkullinen alkupala serranokinkun ja manchegojuuston kanssa.

Ainekset

3 kpl
Pieniä fenkoleita
3 kpl
Pieniä endiivejä
1 pnt
Villi-rucolaa
1 dl
Pinjansiemeniä
300 g
Viipaloitua serranokinkkua
100 g
Kypsää manchegojuustoa
Kirveliä (koristeluun)
Oliiviöljyä
Sherry-viinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Halkaise fenkolit ja endiivit ja poista kovat kannat. Viipaloi ne paperinohuiksi viipaleiksi. Freesaa ne nopeasti pannulla. Anna jäähtyä hetki. Lisää joukkoon öljy, etikka, pinjansiemenet, mausteet ja rucola. Sido salaattikeko kinkulla. Laita annoksen päälle juustolastuja ja kirveliä.

Kommentit

    Näytä lisää